Aanbieding!

Warrior Cats

Erin Hunter

Geweldig avontuur, barstensvol actie. Gegarandeerd een succes bij alle kattenliefhebbers, die zich ooit hebben afgevraagd wat voor prachtige dromen er in het hoofd van hun huiskat omgaan.
Publishers Weekly

Laat u meeslepen in de bijzondere wereld van katten met de spannende boekenserie Warrior Cats. Deze box bevat alle 6 boeken van de eerste serie.

Diep verborgen in het woud leven vier wilde kattenclans: de DonderClan, de WindClan, de SchaduwClan en de RivierClan. Zij hebben elk hun eigen territorium en wee je gebeente als je daar onuitgenodigd een poot durft te zetten. Samen vormen zij de Warrior Cats en hun weergaloos spannende avonturen zitten barstensvol actie en fantasie.

Lees hier de voorpublicatie van Warrior Cats

  • Geen verzendkosten
 59,95  54,95
  • Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Complete 6-delige serie
  • Hitserie in het buitenland
  • Geen verzendkosten

Op voorraad

Het is een spannend verhaal dat zeer vlot leest. De avonturen, omzwervingen en gevechten van de clans kan je situeren op de twee kaartjes op de schutbladen. De hoofdrolspelers hebben ook elk hun eigen karakter en kenmerken, die goed uitgewerkt werden, net als hun onderlinge relaties die al even complex zijn als die in de mensenmaatschappij. Erin Hunter schreef dit boek door haar fascinatie voor katten en respect voor de natuur en haar wetten. Aldus het nawoord. Maar zij creëerde ook een mythologische basis voor de kattensamenleving, wat het allemaal nog boeiender maakt. Aangename lectuur voor liefhebbers van dieren-'fantasy’ - Pluizuit.

Benieuwd naar de boeken? Lees hier alvast de voorpublicatie van Warrior Cats
De box bevat het volledige eerste deel van de Warrior Cats serie, bestaande uit de volgende 6 boeken:

 

 

1. De wildernis in

Al eeuwenlang leven er kattenclans in het woud. Ze gehoorzamen aan de krijgscode, zoals deze is vastgelegd door hun voorouders. Maar wanneer de Schaduwclan steeds sterker wordt en er nobele Clankatten sterven, komt die krijgscode onder druk te staan. In het midden van deze strijd komt Rufus, een huiskat op zoek naar avontuur, binnen in de DonderClan. Tegen alle verwachtingen in zal deze huiskat nog de moedigste van hen allen zijn…

 

 

 

 

 

2. Water en vuur

In dit spannende tweede deel van de Warrior Cats raken Vuurhart en de DonderClan verwikkeld in een heftige territoriumstrijd wanneer de WindClan uit hun jaaggebied worden verdreven. Zal de DonderClan erin slagen de WindClan te redden én hun eigen grondgebied te verdedigen tegen de SchaduwClan? En is de Schaduwclan wel de werkelijke vijand?

 

 

 

 

 

3. Geheimen

In deel drie van de Warrior Cats is Vuurhart nog steeds vastbesloten om erachter te komen of Tijgerklauw iets te maken heeft gehad met de dood van Roodstaart. Maar tijdens zijn speurtocht stuit hij op geheimen die beter geheim hadden kunnen blijven… Ondertussen veranderen de verhoudingen tussen de Clans onderling. Vroegere vrienden worden vijanden en sommige katten zijn bereid tot het uiterste te gaan om hun doel te bereiken.

 

 

 

 

 

4. Voor de storm

Tijdens de snikhete zomer krijgt Vuurhart een aantal verontrustende visioenen. Hoewel Tijgerklauw is verbannen, is hij er helemaal niet gerust op dat de DonderClan geen last meer van Tijgerklauw zal hebben. Ondertussen heeft hij, als jonge commandant, zijn poten vol aan de eigenwijze Wolkpoot en maakt hij zich ernstig zorgen over Blauwster. De leider van de DonderClan is geen schaduw meer van wat ze ooit was. Alles lijkt te wijzen op een naderende storm.

 

 

 

 

 

5. Gevaar

De SchaduwClan heeft een nieuwe leider. Is hij tevreden met zijn macht, of groeit zijn wraakzucht? Vuurhart vreest dat er een verband is tussen de opstand van Tijgerklauw en de verschrikkelijke nachtmerries die hem ’s nachts kwellen. Ondertussen brengt een mysterieuze en kwaadaardige bedreiging het leven van iedere kat in gevaar. Vuurharts geliefde leider keert hun krijgsvoorouders de rug toe en hij vraagt zich af of ze gelijk heeft. Heeft de SterrenClan hen voorgoed in de steek gelaten?

 

 

 

 

 

6. Vuurproef

Na de dood van Blauwster wordt Vuurhart de nieuwe leider van de DonderClan. Tijdens het ritueel bij de SterrenClan ontvangt hij zijn negen levens en zijn nieuwe naam: Vuurster. Maar de SterrenClan doet ook een voorspelling: Vier zal twee worden. Leeuw en tijger zullen oorlog voeren en bloed zal vloeien door het woud.

 

 

Erin Hunter is een pseudoniem dat wordt gebruikt door een schrijverscollectief bestaande uit Cherith Baldry, Kate Cary, Tui Sutherland, Gillian Philip en Inbali Iserles en Victoria Holmes als redactrice. Erin Hunter is vooral bekend van de boekenserie Warrior Cats.

Op Sutherland na, die in de Verenigde Staten woont, wonen alle schrijfsters in het Verenigd Koninkrijk. Het idee voor Warrior Cats komt van Victoria Holmes, die de personages en verhaallijnen bedenkt. Baldry, Cary en Sutherland, die elkaar nog nooit ontmoet hebben en voornamelijk via e-mail communiceren, zijn verantwoordelijk voor het schrijven van de manuscripten. Holmes verricht redactiewerk om ervoor te zorgen dat het hele boek leest alsof het door één schrijfster geschreven is.