Ode-aan-de-liefdeDirk Zeelenberg-v2OAL_bruidOAL_ex

Ode aan de liefde

Dirk Zeelenberg

Dit boek is een ode aan de liefde. Een must read voor iedereen die de stap gaat nemen, het graag zou willen of er juist niet aan moet denken.


Ontroerende, hilarische en herkenbare verhalen over geluk in de liefde

Inmiddels is Dirk Zeelenberg (acteur en trouwambtenaar) een ervaringsdeskundige als het gaat over trouwen en alles wat er bij komt kijken. Zelfs de situaties die hij meemaakte in Divorce blijken kinderspel in vergelijking met het echte leven. Op zijn kenmerkend eerlijke, ontwapenende en humoristische wijze beschrijft hij wat er speelt achter de schermen van de grote dag. Wat er aan vooraf ging, wat hem heeft geraakt en waarom. Dit boek is een ode aan de liefde. Een must read voor iedereen die de stap gaat nemen, het graag zou willen of er juist niet aan moet denken.

 

 17,95
  • Betrouwbare service
  • Speciaal voor u geselecteerd
  • Gratis retourneren

Op voorraad

Cadeautip:
Nu tijdelijk het boek Ode aan de liefde + een verzorginsgspakket voor maar €24,95 (i.p.v. 37,45). Exclusief verkrijgbaar bij bol.com.

 

Uit het boek: 

Ceremoniemeester:  ”Kan die baby uit?”

”Vandaag is het mijn dag , niet die van mijn schoonmoeder!”

”Vandaag is m’n derde en tevens laatste huwelijk”

”Heeft er nog iemand bezwaar tegen dit huwelijk?”

”Mag mijn ex achterin de zaal?”

Dit en nog veel meer leuke verhalen dus bestel het boek snel!

 

Na de overweldigende ontvangst van zijn eerste boek Niet bepaald een succesverhaal (65.000 verkochte exemplaren) heeft Dirk Zeelenberg (1969) de smaak van het schrijven te pakken gekregen. De schrijver gaat samen met het AD een mediapartnership aan en zijn nieuwe boek Ode aan de liefde zal binnenkort overal te koop zijn. Daarnaast zal op AD.nl een webserie te zien zijn over de verzamelde verhalen.

Niet alleen het boek, maar ook de talloze speeches voor de stellen die hij de afgelopen jaren als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) heeft mogen trouwen, zijn van zijn hand. Hoewel het grote publiek hem kent als acteur, is het voltrekken van huwelijken zijn grote passie geworden. Dus dáár moest zijn tweede boek over gaan.