Dit zijn wij

Bob van Huet en Marleen Luijt

Alles komt voorbij in ‘’Dit zijn wij’’, van de Stille Generatie (geboren vóór 1945) tot Generatie Z (geboren ná 1990), in woord en beeld.

Het grote generatieboek

Driekwart van de Nederlanders rekent zichzelf tot een bepaalde generatie. In ‘’Dit zijn wij’’ wordt beschreven hoe generatiegenoten de veranderingen op het werk, thuis en in de samenleving beleefden. En hoe staan de celebrities erin?

Bestel hier of ga naar een winkel bij u in de buurt.

Vind een winkel bij u in de buurt via de postcodezoeker hieronder

 

 17,50
  • Vandaag besteld is morgen in huis
  • Gelimiteerde oplage
  • Op=op

Op voorraad

In dit boek nemen onze journalisten u mee langs de verschillende generaties die samen Nederland vormen. Welke gebeurtenissen waren belangrijk? Welke muziek luisterde u? Hoe ingrijpend was de dienstplicht? Maakt het uit dat het briefje op tafel is vervangen door de gezinsapp?

Dat en meer leest u in het bijzondere boek vol herinneringen, ervaringen en veranderingen door de generaties heen.

Goedele Liekens vertelt in het boek over de seksuele revolutie, Hans Wiegel over politiek en alcohol, Mel C over de drive achter girl power, Hennie Huisman over de tijd dat geld geen rol speelde en nog veel meer interviews met onder meer André van Duin, Anita Doth (2Unlimited), Lil’Kleine en Ard Schenk. Alles komt voorbij in ‘’Dit zijn wij’’, van de Stille Generatie (geboren vóór 1945) tot Generatie Z (geboren ná 1990).

Journalisten van ADR nieuwsmedia